Décès de Monsieur Jacques Chirac, ancien Président de la République française

JPEG
En l’honneur de Monsieur Jacques CHIRAC, ancien Président de la République française, un livre de condoléances sera ouvert à l’Ambassade de France à Pristina, située 76 rue Ismail Qamili, de 9h30 à 12h, les lundi 30 septembre, mardi 1er octobre et mercredi 2 octobre 2019.

Në nderim të të z. Jacques CHIRAC, ish President i Republikës së Francës, një libër ngushëllimesh do të hapet në Ambasadën franceze në Prishtinë, rruga Ismail Qamilin, n° 76, ditën e hënë 30 shtator, e martë 1 tetor dhe e mërkurë, 2 tetor 2019, nga ora 9:30 e deri në orën 12:00.

Povodom smrti Žaka Širaka bivesg presednika Francuske, u Ambasadi Francuske u Prištini ulica Ismail Qemaili, borioj 76, biće otvorena knjiga zalosti, od 9.30 do 12 sati u ponedeljak, 30. septembra, utorak 1. oktobra, i u sredu, 2. oktobra 2019

Dernière modification : 27/09/2019

Haut de page