Vernissage de l’exposition de l’artiste Gani Jakupi

JPEG

Vendredi 27 octobre, l’Ambassadeur, M. Didier Chabert, était au vernissage de l’exposition du talentueux Gani Jakupi. L’artiste présentait et dédicaçait son magnifique dernier livre intitulé « La Havane, USA » déjà publié en France dans la revue XXI au printemps 2016

Të premten, më 27 tetor, Ambasadori z. Didier Chabert ishte në hapjen e ekspozitës së artistit të talentuar Gani Jakupi. Artisti paraqiti dhe dedikoi librin e tij të mrekullueshëm, të fundit, me titull "Havana, SHBA", tashmë i botuar në Francë në revistën XXI në pranverën e vitit 2016.

Dernière modification : 17/08/2018

Haut de page